vrijdag 24 augustus 2012

Rabbijn Lau: "Het is verbazingwekkend om te zien dat de Duitsers ontdekken dat ze gevoelig zijn voor huilen van een baby"

Intussen heeft de voormalige opperrabbijn van Israel, Jisrael Meir Lau de Duitsers zwaar bekritiseerd voor hun verzet tegen besnijdenissen.


"Het is verbazingwekkend om te zien dat de Duitsers ontdekken dat ze gevoelig zijn voor huilen van een baby ... Dit heb ik niet in mijn jeugd ervaren," zei hij cynisch.
"In mijn tijd was het leven van een joods kind waardeloos voor de Duitsers", zei rabbijn Lau. "Ze zijn vertrapt door de laarzen van de Gestapo terwijl het Duitse volk heeft meegewerkt ofwel heeft toegekeken vanaf de zijlijn".

In een interview met radio 'Kol Chai' de rabbijn zei de rabbijn verder: "We geen hebben toestemming van de Duitsers nodig om als joden te leven. Als dit de stand van zaken in Duitsland dan hebben wij geen enkele reden om daar te zijn. Misschien is alles ten beste en de Joden die daar zijn zullen begrijpen dat ze daar niet thuishoren. "

De rabbijn ook heeft ook het voorstel aangevallen dat de Duitse artsen de Joodse mohels (besnijders) zullen trainen. "Dit is anti-semitisme," zei rabbijn Lau, en voegde toe: ".Onze mohels hebben enorme ervaring. Rabbi Goldberg (de rabbi die momenteel wordt aangeklaagd in Duitsland) heeft meer dan 3.000 kinderen besneden zonder enig probleem of complicatie."
NOOIT VERGETEN WAT ZIJ DE JODEN HEBBEN AANGEDAAN

Arutz7

1 opmerking:

  1. Duitsland ...

    Ik hoor als 'christen' wel eens dat een ieder die Joden / Israel zegent zelf ook gezegend wordt.

    Bij Duitsland lijkt die 'vlieger' totaal niet op te gaan:
    ze zijn na de uitroeiing van het Joodse volk het rijkste land ter wereld geworden. Ik snap daar dus geen klote van.

    En nu weer, 1 op vijf Duitsers is latent anti-semiet en ze gaan weer besnijdenis verbieden - waar het altijd mee begint.

    http://joodsactueel.be/2012/01/24/studie-een-op-vijf-duitsers-is-latent-antisemiet/

    HOE ZIT DIT ALLES ???

    BeantwoordenVerwijderen

Populaire berichten

Jerusalem

Volgers