woensdag 22 februari 2012

Geld voor het Goede Doel = Bescherming

Op zondag 20 februari hield Rabbijn Shick een leider van de Breslav chassidiem een lezing waarbij hij Iraanse president Ahmadinejad met de slechte Haman uit het Poerim verhaal vergeleek.

Hij zei dat de 'sjekaliem' die men in het tsedaka potje zet (spaarpotje voor het goede doel) doet, dat dit het Joodse volk zal beschermen tegen de slechte Iraanse leider Ahmadinejad.
Hij vertelde dat het joodse volk momenteel in de hele wereld in groot gevaar verkeert.
De wereld staat nu voor het uitbreken van een derde wereldoorlog. G'd bewaar dat dit de oorlog is van Gog en Magog, want G'd bewaar er zal niets overblijven, maar wij weten dat G'd heel barmhartig is. De slechte Iraanse leider Ahmadinejad is als Haman die openlijk verklaard dat volk Israël helemaal vernietigd zal worden.
Hij weet niet dat het Joodse volk elke dag geld geeft aan tsedaka (het goede doel) en dit geld wat voor de armen en zieken is zal de redding zijn van Joodse volk. "Jullie zullen zien wat voor wonderen er zullen gebeuren", zei de rabbijn.

De rabbijn zei verder: "deze sjekels die jullie elke dag geven, deze zullen Ahmadinejad vernietigen. Hij zal van de wereld worden uitgewist. De raketten die hij op Israel wil afvuren zullen bij Amalek, op Edom en de Grieken terecht komen. Op deze manier zullen wij gered worden van deze slechte Ahmadinejad, dat zijn naam zal worden uitgewist. Hij zal het Joodse volk niets kunnen doen. Dit geld dat het Joodse volk aan liefdadigheid geeft is onze bescherming".

Zie www.ladaat.net

Populaire berichten

Jerusalem

Volgers