zondag 28 juni 2009

De eindtijd?


De vijand, het Joodse volk, dat tot nu toe op allerlei onduidelijke en vreemde manieren heeft weten te overleven wordt beschuldigd van het grootschalig overtreden van wetten tegen de menselijkheid – namelijk de onderdrukking van het Palestijnse volk.

Israël… maar een klein land met een klein leger, en een inwonersaantal van 6 miljoen joden. Tot nu toe was dit land, met zijn kleine leger, instaat geweest om grotere legers te verslaan.

De tijd is aangebroken dat de wereld zich realiseert dat Israël weer de oorzaak is van alle problemen in de wereld en nu moet dat veranderen.

De koppige Zionistische regering moet vervangen moeten worden door een andere regering.

Binnen het land Israël zal een algehele crisis gecreeërd worden, (de vijfde colonne) zodat de burgers gedemoraliseerd zullen zijn en dat zij op niets en niemand kunnen vertrouwen of met iemand een bondgenootschap aangaan.

Deze tijd zal ik de 'de eindtijd' noemen.

Is dit fictie of begint het op realiteit te lijken?


Het nieuws van juni 2009

"De nieuwe regering van Obama heeft zich direct al over de nederzettingen uitgelaten: totale stop van bouwactiviteiten. Geen uitzonderingen worden er gemaakt." Letterlijk de woorden van de nieuwe president van de U.S.A. Obama.


Premier Benjamin Netanyahu van Israël heeft geweigerd een einde te maken aan de zogeheten 'natuurlijke groei' van de bestaande nederzettingen. (Elsevier 28 juni 2009).
Verder heeft premier Netanyahu op een aantal gelegenheden gezegd dat hij akkoord gaat met de bevriezing van de bouw in de nederzettingen. Maar dat hij niet aan de gezinnen kan mededelen om geen kinderen te krijgen.

Ik moet steeds denken aan de uitspraken van de Farao in het oude Egypte.

"Nu stond een nieuwe koning op over Egypte, die Josef niet kende." Shemot 1:8

En hij (Farao) zei: "Als je je werk doet als vroedvrouw bij de Hebreeuwse vrouwen, dan kijk je bij de geboorte: als het een zoon is dan zal je hem doden en als het een dochter is dan zal ze blijven leven." Shemot 1:16

Bedoeld Obama dit ook met een einde maken aan de 'natuurlijke groei'?


Een beetje geschiedenis:

In het jaar 68 van de chr. Jaartelling - de belegging van het Romeinse leger van Jeruzalem.

In Israël is er al een aantal jaar een burgeroorlog aan de gang, er is hongersnood, Jeruzalem is omsingeld. Er wordt enorm geleden door de mensen binnen de muren van de heilige stad.

Titus voert oorlog tegen Israël. De Romeinen martelen, moorden, verkrachten, verminken. Rivieren van Joods bloed stroomt door de straten van Jeruzalem.

Jeruzalem is gevallen, de tempel staat in brand. De datum is 10 Av.

Terwijl de tempel brandt schreeuwt Titus in onmetelijke vreugde terwijl hij een Thora rol verbrand "Ik heb de G'd van Israël overwonnen!!!" Hij stootte zijn zwaard in het prachtige kleed tussen het Heilige en Allerheiligste deel van de Tempel en bloed stroomde uit het kleed.

De overwinning van de strijd om Jeruzalem en de vernietiging van de tempel was voor Titus het meest geweldige wat hij in zijn leven kon bereiken.

De Titusboog in Rome getuigt er tot op de dag van vandaag van dat het wegdragen van de Menora uit Jeruzalem symbool staat voor de algehele overwinning.
(Vandaag is deze Menora het symbool van de Staat Israël).

1938

Het Joodse volk staat weer centraal in de wereld als de veroorzaker van alle problemen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is er weer een poging gewaagd door Nazi Duitsland om voor eens en voor altijd af te rekenen met het Joodse volk, maar opnieuw was de algehele vernietiging van het Joodse volk niet gelukt.



Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten

Jerusalem

Volgers