maandag 17 oktober 2011

Mashieach actueel 17/10/2011 vooravond van Hoshana Raba

AMSTERDAM (ANP) - Net als elders in de wereld is in Nederland dit weekend gedemonstreerd voor een eerlijker economisch model. In Amsterdam en Den Haag gingen zaterdag bij Occupy-demonstraties ruim 2000 mensen de straat op en ook zondag waren honderden Nederlanders op de been. Op het Haagse Malieveld en op het Beursplein in Amsterdam hebben tientallen mensen tentjes opgeslagen. Zij willen pas weg als hun actie effect heeft.

Kijk naar de anti-semitische en anti-Israel aanvallen tijdens de 'Occupy' demonstraties in New York.
In deze video krijgen de joden de schuld van de problemen op de financiele markt in Amerika. Er werden leuzen geroepen zoals "Joden ga terug naar Israel", 'Hitlers Bankieren' 'Gaza steunt de bezetting van Wall Street'.


NEW YORK

Jiddishe Mamme zegt:
Mijn volk kijk naar wat er gebeurd en luister naar je leiders en pak je koffers, ga weg, de tijd van jullie Verlossing is gekomen.

Nederland: het kosjere slachten wil de regering verbieden. De Beriet Mila (besnijdenis) is het volgende wat in Nederland verboden zal worden. Binnen de joodse gemeente is er veel ontevredenheid.
Mijn volk in Nederland kijk naar wat er gebeurd, luister naar je leiders, pak je koffers want de tijd van de Verlossing is gekomen.

1 opmerking:

  1. Wacht niet op de jagers.
    Hoe graag en met hoeveeel liefde ik jullie wel in nederland zou willen houden, jullie Messiach is komende , jullie verlossing genaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Populaire berichten

Jerusalem

Volgers